Over ons

Quality, safety and innovation are our core values. The strength of Skyvision Unmanned Aviation is that we strongly believe in our values and no concessions are made.

Kwaliteit

We zijn ons bewust van het belang van de beeldkwaliteit . Daarvoor zijn bij het selecteren van onze UAS-en beeldkwaliteit en betrouwbaarheid belangrijke uitgangspunten geweest.

Onze systemen zorgen voor zeer scherpe beelden in Full HD en uitermate stabiel. En dit tegen een fractie van de kosten van een helikopter.

Veiligheid

In al onze activiteiten staat veiligheid voorop. We onderhouden een sterke band met de regelgevende instanties en zorgen  voor een veilige werkomgeving, voor de veiligheid van het publiek, het milieu, de omgeving en onze medewerkers .

Innovatie

Innovatie maakt het onmogelijke mogelijk, het zorgt voor vernieuwing en vooruitgang. Wij investeren alleen in de meest innovatieve systemen. Tegelijkertijd blijven wij ons voortdurend ontwikkelen en onze capaciteit uitbreiden.

Certificering, vergunningen en opleidingen

Door onze bedrijfsontheffing van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu voldoet Skyvison aan alle regels en voorschriften om als UAS operator actief te mogen zijn.  Onze medewerkers, systemen en werkwijzen zijn gecertificeerd en voldoen hiermee aan de eisen van de Nederlandse luchtvaartautoriteit (ILT).

Opleiding van onze crew is een absolute prioriteit . Al het personeel van Skyvision onbemande luchtvaart is volledig VCA ( Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden ) gecertificeerd en de piloten welke actief zijn in Europa zijn BNUC-S (UAS) gecertificeerd. Tevens worden onze medewerkers opgeleid voor de specifieke gebieden waarin Skyvision actief is.