Materieel

De uitrusting van Skyvision Unmanned Aviation bestaat uit hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Wij kiezen altijd voor de nieuwste technologie in zowel luchtvaart als fotografie en video.

Control Vehicle

We hebben ons eigen Command Vehicle ontwikkeld, bestaande uit een Volkswagen Crafter eventueel aangevuld met een aanhanger. De Crafter is verdeeld in twee compartimenten: een commando- en een UAS berguimte. Het voertuig kan tot drie UAS systemen herbergen in de achterzijde. De commandoruimte is voorzien van twee ultramoderne computers, één is verbonden met vier 24inch LED-monitoren en één is verbonden met een 42inch LED touch screen. Deze ruimte is tevens voorzien van communicatiemiddelen als radio's, mobiletelefoons en portofoons en met een high-end systeem voor live videobeelden. Door het gebruik van 6 harde schijven van 2 terrabyte per stuk, kunnen alle afbeeldingen worden opgeslagen en verwerkt. Dit geeft u tevens mogelijkheid om specifieke beelden direct terug te kijken en te bewerken.

UAS & CAMERA

  • Skyvision Unmanned Aviation beschikt over meerdere UAS- en. Hiermee zijn we flexibel in de keuze van onze systemen en kunnen we voor elke opdracht het meest geschikte systeem kiezen. 
  • We beschikken over verschillende soorten camera's, welke elk voor een specifieke doelstelling gebruikt kunnen worden. 
  • Infrarood-, multispectraal, zoom-, 4K-, 42MB- en 360-camera.