Mapping

Digital Terrain Modelling

Skyvision Unmanned Aviation is in staat om u goede en gedetailleerde mapping oplossingen aan te bieden. Wij hebben expertise op het gebied van topografie. Onze UAV's zijn ideaal voor het nauwkeurig in kaart brengen van landelijke gebieden, op te leveren snelwegen, volume-bepalingen, moeilijk toegangelijk gebieden etc.

Geo-gerefereerde Ortho-Photo

Skyvision Unmanned Aviatgion gebruikt onbemande vliegtoestellen voor luchtfoto's op lage hoogte. Vliegen op lage hoogte biedt scherpe beelden, waarin alle details duidelijk zichtbaar zijn.Via een geometrisch gekalibreerde camera en het toevoegen van Ground Control Points op de grond, kunnen we de corresponderende coördinaten berekenen van elke pixel. De foto's worden verder verwerkt vanwege hoogteverschillen in het terrein en kleurverschillen worden verandered als gevolg van veranderende weersomstandigheden.

Vervolgens worden alle foto's bij elkaar gebracht om er een naadloze geo-gerefereerd mozaïek van te maken. De orthophoto kan rechtstreeks gebruikt worden in een CAD of GIS programma. 

Remote sensing

Skyvision gebruikt een Tetracam Mini-MCA 6 voor multispectrale beeldvorming. Lang voordat de stressfactoren, welke gevaar kunnen opleveren voor de planten, kan worden gezien in het zichtbare spectrum, verschijnt dit in het nabije infrarood.

De Mini-MCA 6 van Tetracam monitoort de zichtbare en nabij infrarode straling die planten reflecteren. Hierdoor kunnen onze klanten data verkrijgen, die ze nodig hebben om te anticiperen op diverse factoren welke invloed hebben op de gezondheid van gewassen.

"Onze systemen kunnen op een nauwkeurige manier gebieden in kaart brengen"

Possibilities

  • Digitale Elevation Modelling
  • Digital Terrain Modellingt 
  • True Orthogrammetry
  • 3D Elevation Modelling
  • Volume Measurements
  • Multispectral Orthogrammetry