Diensten

Elk project is anders, iedere klant is uniek. Om aan uw specifieke wensen en eisen te kunnen voldoen, bereiden wij elke vlucht samen met u voor.

Onze diensten

Het Skyvision personeel is gespecialiseerd in geavanceerde UAS toepassingen. Skyvision biedt complete oplossingen voor Mapping, Industriële inspectie, Precisielandbouw , Film-video en Emergency Response Support.

Maatwerk

Samen met onze klanten bepalen we welke camera en systeem het meest geschikt is voor een opdracht . De Skyvision flight crew beoordeelt en controleert alle opties, veiligheidsmaatregelen, mogelijke obstakels en weersverwachtingen voor aanvang van elke vlught. Na een laatste locatie check is onze crew klaar om de vlucht uit te voeren.

Resultaten

Om bij elke opdracht een optimaal resultaat te bereiken, beschikt Skyvision over een grote verscheidenheid aan systemen en sensoren. Voor elke opdracht zoeken wij naar de beste combinatie.

Veilige bedrijfsvoering

Vliegveiligheid is voor ons een basisvoorwaarde. Om een veilige uitvoering van onze opdrachten te garanderen, zijn al onze systemen voorzien van geïntegreerde veiligheidsfuncties en worden onze noodprocedures regelmatig beoefend. Als onderdeel van Skyvision's Safety Management System worden alle noodzakelijke checklists voor ,tijdens en na de vlucht strikt gevolgd.

Flight crew

Onze bemanningen bestaat altijd uit ten minste twee personen: een piloot, een waarnemer. Indien we werken met een op afstand bedienbare camera wordt er nog een cameraspecialist aan het team toegevoegd. Hierdoor kan elk crew-lid zich concentreren op zijn taak en deze nauwkeurig uitvoeren.

Remote Sensing

Multispectrale beelden - een nieuwe kijk op vegetatie en grond


Inspectie

Op grote hoogte inspecties uitvoeren is eenvoudiger dan ooit met de systemen van Skyvision


Search & Rescue

Met onze specifieke technologie kunnen wij uw hulpdiensten 24/7 versterken.


Mapping

Onze systemen kunnen op een nauwkeurige manier gebieden in kaart te brengen